Webapplicaties op maat

Bijna al mijn werk staat 'achter gesloten deuren' (bijvoorbeeld op een intranet) of het is pas echt te bekijken nadat je bent ingelogd. Dat is voor deze pagina een beetje jammer, ik kan daardoor maar weinig voorbeelden laten zien. Bij mijn projecten gaat het echter vaak vooral om de functionaliteit en dat is lastig in beelden aan te geven.

Om toch een idee te krijgen van mijn werkzaamheden geef ik hieronder een greep uit enkele succesvol afgeronde projecten. Mocht je meer informatie willen dan weet je mij vast te vinden.


Custom CMS / framework waar meerdere webshops en websites op draaien

Caplan is een mediabedrijf uit de regio Arnhem en Nijmegen. Zij hadden de wens om enkele webshops en websites te lanceren die ze zelf konden beheren via een op maat gemaakt Content Management Systeem. In samenwerking met Caplan hebben we inmiddels zo'n zeven websites ontwikkeld die allemaal van hetzelfde content management systeem gebruik maken. Ook de website van Caplan zelf draait op dit framework.

Genereren van hoogwaardige pdf's door middel van een Python script en Scribus

Pro Bike Sticker is hét bedrijf voor al je fiets-, ski- of andere sportstickers. De stickers die je op hun websites kunt bestellen drukken zij af op hoogwaardige pdf's. Deze maakten zij eerst zelf in Adobe Illustrator maar inmiddels gebeurt dit volledig automatisch. Naast de Python module voor het creeëren van de pdf's hebben we ook acht responsive WordPress websites gelanceerd met een custom thema waarop alle stickers worden aangeboden.

Webapplicatie die papieren processen (inspecties etc.) vereenvoudigt en vervangt

Woonveste is een wooncorporatie in de regio Heusden, Haaren en 's-Hertogenbosch. Zij werken er hard aan hun kantoor papiervrij te maken (paperless office). Daarom worden de oude processen, die veel gebruik maakten van papier, geautomatiseerd naar online applicaties. Deze automatisering bespaart niet alleen bomen maar ook veel geld en fte's.

Koppeling van verschillende systemen & databases en ontwikkeling webapplicatie

Tweeweg IT is een ICT-beheer en -support bedrijf uit Dieren. Zij maken gebruik van verschillende systemen waaronder een voorraadbeheersysteem (QuoteWerks), een webshop (Veeamshop) en nog wat andere interne databases. De koppeling van deze databases binnen één applicatie heeft veel voordelen / dataverrijking opgeleverd.

Ontwikkeling van een nieuw voorraadbeheersysteem en gespecialiseerde webshops

DeMeGro is een groothandel in tandartsartikelen uit Cuijk. Zij importeren allerlei boortjes, pluggen, handschoenen et cetera en verkopen die weer aan tandartsen of andere groothandels. Door een ingenieus systeem worden alle actuele prijzen met elkaar vergeleken en krijgt de klant van de webshop altijd de laagste prijs voor zijn artikelen.